Bebisfabriken

Vi är två tjejer som är gifta sedan sommaren 2014 och för 2,5 år sedan föddes vår underbara son Noel. Just nu är vi mitt uppe i syskonfabriken och hoppas på att kunna ge Noel ett syskon.

Dax igen.

Skrivet 2014-03-23 @ 19:18:53
Efter lång bloggfrånvaro funderar jag på att ta upp bloggandet igen lite smått.
Vår underbara lilla herre har hunnit bli 20 månader å 2 års dagen närmar sig med stormsteg. Han är helt underbar. Han har nyligen börjat på förskolan och han lär sig massor av nya saker och ord hela tiden.

Vi har sedan en tid gjort några syskonförsök. Vårt 3e försök som vi gjorde i oktober resulterade i graviditet och sedan tyvärr ett MA. Det va en jätte jobbig tid. I januari gjorde vi vår 4e insemination men utan resultat. Efter detta ringde Akademiska upp och frågade om vi inte funderat på att byta till IVF eftersom vi bara hade 6 försök. Detta var något de glömt att informera oss om. Vi bestämde oss för att köra på IVF nu och och efter uppstartsmöte för några veckor sen va det igår dax att börja med nässprayen. Så nu följer några kämpiga veckor med tidspassning och hormoner. Denna gång är det Mamma M som ska bli gravid. Hon är modig och stark som ska kämpa med dessa hormoner. Jag hoppas verkligen att detta lyckas❤️❤️❤️
//K.

Kommentarer
Postat av: Tesen

Hej!
Vad härligt att ni är på gång i bloggvärlden igen :)
Kram

2014-08-25 @ 19:31:43
URL: http://attvaramammor.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback