Inskrivna

Så nu är vi inskrivna på mödravården. Vi träffade först en läkare för att göra ett extra ultraljud. Han undrade lite varför det va nödvändigt och va väldigt skum. Men men vi fick ändå göra vårt ultraljud och bebis växte å mådde bra. Låg och sparkade. Så det va väldigt skönt att se. Vi har ju tänkt att berätta för våra föräldrar nu på julafton. Ska bli jätte kul att kunna berätta.

Sen klockan 13 var det dax för inskrivning och barnmorskan. Efter den skumma läkaren och en annan barnmorska vi sett på mottagningen va man ju lite orolig men det hade vi inte behövt vara. Hon va väldigt väldigt trevlig och rolig och berättade om sina homosexuella kompisar å så. Väldigt avslappnat. Så henne behåller vi och hoppas på att dom har en annan läkare om vi skulle var i behov av det.

//K

Tiden...

rullar på och på måndag går vi in i vecka 11. Vi är inbokade för inskrivningssamtal och samma dag ska vi även få göra ett ultraljud för att kolla att allt ser bra ut. Vi funderade lite fram och tillbaka ang vilken mödravård man ska välja men kom fram till att vi testar den som ligger närmast och ser hur dom är.  Känns det märkligt när vi är där så kanske vi byter till ett mer homovänligt alternativ men jag tror inte det är något problem. Dom va väldigt trevliga i telefon redan. Även andra gången jag ringde och frågade om UL va dom väldigt tillmötesgående och sa att dom egentligen inte gör sina UL där på plats utan skickar iväg dom nånannanstans men att dom faktiskt har en maskin där men det är inget dom brukar berätta. Så bokade hon snällt in oss hos doktorn några timmar innan vårt inskrivningssamtal.

Vår plan är att berätta för våra föräldrar på julafton. Våra syskon vet ju redan. Ser fram emot att få berätta det för det är så jobbigt att inte försäga sig. Sen vet vi ju att alla fyra kommer bli jätte glada. Dom har frågat flera gånger varför vi inte bara åker iväg till Danmark och fixar det där istället för att bara stå i kö jätte länge. Dom vet ju inte att vi redan gjort tre inseminationer i Svenska sjukvården =) Så vi ser lite extra fram emot julen i år.

När vi varit på först UL i vecka 8 och fick se bebis L hjärta slå så kunde vi inte hålla oss från att köpa en liten pyjamas och en liten body till bebis. Annars har vi inte börjat handla nåt. Man vågar lixom inte ännu.

Idag är det två kalas så mitt stora mål är att hålla mig vaken längre är 21.00 vilket är VÄLDIGT svårt!!!!

//K

RSS 2.0