senaste nytt

För att dra en lång historia kort,

Vi har haft lite problem med att stegringen kommit på lördagar. Så vi ringde till uppsala för att få hjälp. Vi fick tabletter som skulle styra och sedan skulle vi få en spruta som satte igång ägglossningen. Vi fick besökstid på fredagen och trodde att vi skulle få spruta och bli inseminerade då. Men Icke.. eftersom det var fredag och äggen inte var stora nog fick vi återigen förlita oss på ägglossningstest.

Lördagen kom och vi var livrädda att stegringen skulle komma då, men den väntade tack och lov till söndagen. Så måndagen den 17:e oktober kunde vi inseminera. Doktorn vi fick träffa var inte samma som vi träffat dom andra gångerna. Det var två kvinnor och dom var så otroligt trevliga och peppade. Var väldigt bra stämning helt enkelt!

Så igår gjorde vi ett gravtest, fick bara tag i RFSU:s pappersstickor (ville helst ha ett digitalt) Vi fick ett svagt streck på testet (förutom teststrecket) Men vi vågade inte riktigt tro på det. Så i morse testa vi igen med ett digitalt.. och tro det eller ej, men det stog GRAVID!

Vi vet att det är jätte tidigt och att mycket kan hända, men än så länge är vi med barn! Vi blev så glada att vi samlade ihop våra systrar kl 6.30 på morgonen för att berätta. Nu ska vi hålla alla tummar vi har för att detta ska gå bra.
Vi ska även hålla våra tummar för att alla andra som kämpar för sitt + på stickan ska lyckas.

/M



RSS 2.0