Så va det inseminerat igen!

Nu har vi varit på sjukhuset igen. Hämtade hjärtat på jobbet halv 8 i morse sen hängde vi runt å väntade på vår tid klockan 11. Som vanligt så va dom sena så vi kom inte in förän 11.30. Stackars hjärtat höll på att somna. Inte så konstigt eftersom hon varit uppe sen klockan 15 igår.

Idag hade läkaren en bra dag å va trevlig. Han berättade att förra gången fick vi 500 000 spermier men denna gång va det 2,5 miljoner. Så det lät ju bättre. Han kollade även med ultraljud att det va ett ägg på gång. Och det va det. Så nu är det bara att vänta igen. Men vi tycker båda att just denna väntan är bättre än att få vänta på att försöka. Nu finns i alla fall möjligheten att det kan bli nåt.

//K

Händer mycket nu...

Idag blev det omslag på ägglossningstestet. På dag 11. Så nu väntar jag att klockan ska bli 8 så jag kan ringa. Får vi en tid måste jag väcka min sambo som ligger och sover och ska jobba hela natten och dessutom gå på jobbfest klockan 18 så hon har varit vaken typ hela natten nu för att kunna sova på dagen. Får se hur hon gör med jobbet. Hon jobbar två nätter i rad nu. Men det löser sig =)

Blev lite förvånad eftersom det aldrig varit tidigare än dag 13 så länge vi kollat men det borde ju stämma. Körde det dyra testet direkt för jag litar inte riktigt på dom billiga...

//K

Bilder
Förlovning!

Igår tyckte M att vi skulle åka ut och fiska trots att det ösregnade och jag tänkte att det kan ju va mysigt så vi körde på det. Medan vi sitter där i hällregnet frågar hon flera gånger om jag inte ska kasta lite istället för att meta. Men jag fattade ju ingenting så jag metade vidare. Tillslut fick hon säga att jag skulle titta i fiskelådan för det började bli lite väl blött i båten =) I fiskelådan stod en svart ask som jag fick öppna och hjärtat frågade om jag ville förlova mig med henne. Det ville jag såklart =) Jättefina ringar hade hon fixad och graverat. Hon har hela tiden hävdat att hon är helt oromantisk men det får hon ta tillbaka nu =)

Hon berättade att hon bokat bord till oss klockan 15 inne i norrtälje (vi är på landet) så vi duschade och åkte in och parkerade utanför ett hotell som ligger i centrum. Hon säger då att vi inte ska äta förän klockan 17 men att vi däremot ska checka in på hotellet för hon har bokat rum där. Hon är full av överraskningar =)

Så vi gick upp på rummet och myste lite och väntade på att klockan skulle bli 17. När vi kommer fram till restaurangen så står M:s mamma och pappa utanför och även hennes syster med familj. Efter en stund ansluter även hela min familj. Så det blev ytterligare en överraskning och förlovningsmiddag med hela familjen =)

Hon är verkligen helt underbar min älskling!!

Nu hoppas vi på omslag senast torsdag oxå!!

Mens...

så kom den på utsatt dag. Nu är det bara att börja räkna dagar och hoppas på att omslaget återigen kommer på dag 13 så vi kan inseminera dagen innan midsommarafton. För sen är det stängt fredag, lördag och söndag.

Trist dag idag men vi fortsätter med våra miljoner projekt på landet och försöker tänka på annat.

//K

en sådär dag

Idag gjorde vi gravtestet, vi stod och stirra på stickan ett par sekunder. Sedan bestämde vi oss för att gå ut och vänta. Nervöst återvände vi in i badrummet för att titta. Men en klump i magen konstaterade vi att det inte var ett plus och att vi inte kunde få det att se ut som ett hur vi än ansträngde oss. Var som luften gick ur oss.. men vi klarar oss, vi försöker igen. Vi är lite ledsna och besvikna, men när man tänker efter, varför skulle just vi lyckas första gången när andra försöker och försöker gång på gång?
Det här är bara början på vår resa, och vi har tid att vänta. Det enda som gnager är alla "tänk om?" "tänk om vi aldrig lyckas?" osv.

BIM närmar sig....

På fredag har det gått två veckor sedan vår första insemination och det är dax för test. Vi har än så länge inte varit sugna på att testa för tidigt. Man vill lixom inte ha beskedet om det är negativt. Chansen att det ska lyckas på första försöket är ju väldigt liten känns det som. Jag har inte haft några känningar direkt förutom lite illamående en vecka ca. Men det kan ju bero på vad som helst. Senaste dagarna har jag haft mensliknande ont i magen men vad jag förstår kan det va tecken på både mens och graviditet så det är ju helt omöjligt att veta. Vissa har väl inga symtom alls heller vad jag förstår och kan ändå va gravida?? Men men det lär visa sig. Vore ju helt underbart om det tog direkt men jag tror vi båda är inställda på att det kan ta lång tid. Men man kommer ändå bli väldigt besviken om man får negativt.

Så nu håller vi tummarna extra hårt inför fredag.

//K

RSS 2.0