Bebisfabriken

Vi är två tjejer som är gifta sedan sommaren 2014 och för 2,5 år sedan föddes vår underbara son Noel. Just nu är vi mitt uppe i syskonfabriken och hoppas på att kunna ge Noel ett syskon.

Äntligen fredag!

Skrivet 2011-05-27 @ 07:23:24

Gårdagen var nervös i väntan på ägglossning, vi fasade båda två för att den skulle komma på lördagen igen. Så vi försökte planera in saker att göra under fredagen ifall det skulle bli negativt, för att inte bli sittande apatiska på soffan hela dagen. Så planen blev först en golfrunda på morgonen och sedan åka till landet på eftermiddagen.


Nu på morgonen vaknade jag (M) av ett skrik, var tvungen att fråga K om det var ett skrik av lycka eller frusturation. Till min stora lycka var det av glädje, ägglossningen kom idag!!
Nu sitter vi båda med ett fånigt leende och försöker fördriva tiden till kl 8 då vi kan ringa för att få en tid för insemination. Hoppas verkligen att vi får en tid!  Och hoppas att det tar och hoppas allt går bra osv osv.. hoppet är allt man har :)

/M


Kommentarer
Postat av: Kvarkens mammor

Tjoho! Vad kul! Lycka till idag!

2011-05-27 @ 08:57:37
URL: http://kvarkensmammor.blogg.se/
Postat av: Bebisfabriken

Tack så mycket!! Gick väldigt smidigt och fort. Känns lite overkligt.Hoppas ert plus kommer nu!!

2011-05-27 @ 17:12:14
Postat av: Vi två

Åh så roligt! :) Kunde ju inte bli en bättre start på helgen! :D Nu håller vi tummarna för att det ska fastna något litet. Kram!

2011-05-27 @ 18:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback