Bebisfabriken

Vi är två tjejer som är gifta sedan sommaren 2014 och för 2,5 år sedan föddes vår underbara son Noel. Just nu är vi mitt uppe i syskonfabriken och hoppas på att kunna ge Noel ett syskon.

Tiden...

Skrivet 2011-12-10 @ 09:12:51
rullar på och på måndag går vi in i vecka 11. Vi är inbokade för inskrivningssamtal och samma dag ska vi även få göra ett ultraljud för att kolla att allt ser bra ut. Vi funderade lite fram och tillbaka ang vilken mödravård man ska välja men kom fram till att vi testar den som ligger närmast och ser hur dom är.  Känns det märkligt när vi är där så kanske vi byter till ett mer homovänligt alternativ men jag tror inte det är något problem. Dom va väldigt trevliga i telefon redan. Även andra gången jag ringde och frågade om UL va dom väldigt tillmötesgående och sa att dom egentligen inte gör sina UL där på plats utan skickar iväg dom nånannanstans men att dom faktiskt har en maskin där men det är inget dom brukar berätta. Så bokade hon snällt in oss hos doktorn några timmar innan vårt inskrivningssamtal.

Vår plan är att berätta för våra föräldrar på julafton. Våra syskon vet ju redan. Ser fram emot att få berätta det för det är så jobbigt att inte försäga sig. Sen vet vi ju att alla fyra kommer bli jätte glada. Dom har frågat flera gånger varför vi inte bara åker iväg till Danmark och fixar det där istället för att bara stå i kö jätte länge. Dom vet ju inte att vi redan gjort tre inseminationer i Svenska sjukvården =) Så vi ser lite extra fram emot julen i år.

När vi varit på först UL i vecka 8 och fick se bebis L hjärta slå så kunde vi inte hålla oss från att köpa en liten pyjamas och en liten body till bebis. Annars har vi inte börjat handla nåt. Man vågar lixom inte ännu.

Idag är det två kalas så mitt stora mål är att hålla mig vaken längre är 21.00 vilket är VÄLDIGT svårt!!!!

//K

Kommentarer
Postat av: Lyckobebis

Åh va roligt att berätta på jul :)

Va tiden går fort tyckte ni precis plussade.. Det betyder ju att det gått lika fort för oss också antar jag ;)

Lycka till på UL imorgon!

2011-12-11 @ 18:42:29
URL: http://lyckobebis.blogg.se/
Postat av: Bebisfabriken

Ja tiden rullar verkligen på, men det känns inte så när det gäller en själv :)Vi ska på UL den 22 december. Lite nervöst och vi hoppas verkligen allt går bra, annars blir det en tung jul.

Det närmar sig med stormsteg för er, och snart är inne på rätt år! Roligt att se era 4D bilder!Kram!

2011-12-11 @ 20:43:48
Postat av: Lyckobebis

Hej! Ja, den gör ju det.

Jaaha, fel måndag. Gu va roligt iaf :D

Förstår att det är nervöst, det kommer det alltid vara, det bara byter skepnad.

ja, imorn går cissi in i vecka 29 och vi ska även på ett andra 3D/4D Ul så kika in på kvällen så finns det nog lite mer bilder :)

Kul att ni också vill föda på Danderyd. Vet inte vart ni bor? Tänkte om det var i närheten.

Kram

2011-12-15 @ 12:28:18
URL: http://lyckobebis.blogg.se/
Postat av: Bebisfabriken

Hej,

jag svarade på er mail!!

Kram

2011-12-15 @ 21:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback